Halihó, sziasztok!

Egy jó ideje szívok Lightroom (továbbiakban LR) alatt a Sony A7III színeivel, valahogy mindig nagyon sárgás volt, a kékek, zöldek elcsúszva. Régi Olympus alatt nem volt ilyennel gondom. Mint kiderült a LR nem igazán támogatja a Sony-t. Mindenki a CaptureOne-t ajánlotta, viszont számomra az annyira nem jött be. Kipróbáltam jó pár profile-t LR alá, nem volta az igazi számomra. Végül rávettem magam, hogy vegyek egy X-Rite ColorChecker-t, én végül az ára miatt a Classic Mini-t vettem meg. A mai napon csináltam is egy új profilt LR alá, amiket vakuval készítettem beltérben a Samyang 85 1.4 AF, és a Sony 50 1.8 obikkal. A profil a kettő ötvözése, innen lehet letölteni. Lentebb pedig bemutatom, hogy lehet telepíteni LR alá. Ugyanúgy fog működni Photoshop alatt is.

3 Replies to “Sony A7III camera profile Lightroom alatt”

  1. Hi my name is Kelvin, I am a photographer from Nairobi, Kenya. Your tutorial is really nice. I was wondering if you could create the same profiles but in ICC format so that I can use them on Capture One. I would be eternally grateful. You could share it with me via email at kelvinonyango22@gmail.com

  2. Hi my name is arta, I am a photographer from indonesia, Kenya. Your tutorial is really nice. I was wondering if you could create the same profiles but in ICC format so that I can use them on Capture One. I would be eternally grateful.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük